10 mai 2008

Rabarbragrøt og tapet

Drømmen er å være 3 år, sitte i nattkjolen i hagen en varm sommerdag sammen med bestevennen sin (mamma) og kose seg med lunken rabarbragrøt! Mmm.. vi storkoser oss hjemme i sola, det er helt sikkert!
I dag har jeg tapensert. Ja, det gamle skapet jeg kjøpte på loppis for noen år siden. Resultatet er midt i blinken for meg. Er det ikke fint?

5 kommentarer:

 1. Så deilig da:)
  Skapet ble vakkert, helt nydelig!

  SvarSlett
 2. Du har fått en award fra meg:O)

  SvarSlett
 3. WOW, sier jeg, Cecilie!! Først leste jeg ordet rabarbragrøt, og kjente tennene løpe i vann. Nam.... Og så så jeg skapet ditt!!! Ohhhh, sååå utrolig lekkert det ble!! Nyydelig tapet, og knallfint med diamantbeslag!! Noe misunnelig her, ja :)

  Og så trenger din hjelp, Cecilie. Jeg har en pågående meningsmåling i forbindelse med mitt siste blogginnlegg. Blir kjempeglad om du har tid og lyst til å stikke innom :)

  Håper pinsen din har vært superduper!!

  Good klem fra Lene :)

  SvarSlett
 4. Hei, Ceilie :)

  Og tuuusen takk for innspill. Såå moror med så flott respons. Og YES - vi har fått et håndarbeidsgeni med på strekene - Chatrine har sagt seg villig til å nøste sammen tråder og pønske ut videre ideer!!! Vi har ikke fått snakket såå mye sammen enda, bittegrann opptatt begge to akkurat nå. Selv sitter jeg med siste innspurt av regnskapet mitt - i siiiiste liten (ikke nooe glad i sånt).

  Er superglad for alle innspill og ideer. Min filosofi har alltid vært at man skal strø om seg med slike. Er de gode, er intet bedre - er de ikke fult så gode, er det alltid noen andre som snapper dem opp og utvikler dem videre. Slikt ballspill kan være gull verdt :)

  Så bare kom med eventuelle tanker og ideer. Jeg kopierer alle innspill over på et brainstormingsark. Måååå bare få unna det hersens regnskapet først ;)

  Ha en finfin dag, Cecilie :)

  Good klem

  SvarSlett
 5. Heisann...
  Å, rabarbragrøt - det er sommer det... skal ut å skjekke rabarbraen her i dag...
  De skapdørene du har tapetsert ble knallfine...

  Ha en koselig dag...

  SvarSlett

Tusen ♥lig takk for at du legger igjen en hilsen. Det er så koselig med hyggelige tilbakemeldinger! KLEM