13 juni 2008

Nytt

Er igang igjen! Det er så godt når inspirasjonen kommer! Og så et lite (og ganske dårlig) bildet av min nye tattoo. Den er helt helt fersk og det svir enda :o)

13 kommentarer:

 1. Heeeei, Cecilie!!

  Du er gæærn!! Men, åååå, så kult!!! Tenk å vandre rundt med sitt eget kunstverk på ryggen!!! Genialt og orginalt!!! Sånt kan jeg like - men du er likefult gæærn, hihiii ;)) Kan vel bare tenke meg det svir, ja.

  Jeg tenkte faktisk på deg sist helg, da vi også var på sjøen. Oslofjorden er topp - men den kan aldri måle seg med sørlandetsskjærgård - og jeg tenkte Cecilie er sikkert i Arendal - og nå tøffer de utover og ser lille og store Torungen foran seg.... Deilig.

  Jeg feiret st.hans i sørlandsskjærgården for noen år tilbake. Halt fantastisk vær - så nydelig og stemningsfylt at tårene rant hos meg. Det er den fineste St.hanskvelden jeg har hatt i mitt voksne liv.

  Herlige heten, for noen aha opplevelser jeg får når jeg tusler rundt på bloggene. Eeevigheter siden jeg har tatt meg ordentlig tid her. Haha, og da tar det også evigheter å oppdatere seg - bruker hundre år inne på hver blogg. Men likevel - det var det jeg bestemte meg for når jeg laget lukket blogg: Jeg skulle ha tid til å kose meg inne hos hver enkelt - ikke bare stresse innom for å rekke flest mulig. Bedre med to-tre avslappende og gode bloggbesøk om dagen - enn med ørten stress, hei og hade besøk.

  Og her hos deg er det alltid en nytelse å komme - du kreative frøken. Og så så snill du er, som laget det herlige bildet til barnehagen! Såå moro - og så inmari gøy å se deg i den generen :)

  Det hadde vel vært moro også å se deg på utstillingen til høsten. Vi er stadig på farten - så hvem vet om vi ikke tar turen også til Skien nettopp på den tiden :)

  Sååå koselig å hilse på igjen, Cecilie :)Ha en fortsatt fin dag :)

  Goood klem til deg :)

  SvarSlett
 2. Hei igjen.
  Husket plutselig at jeg glemte å fortelle om fisken. Jeg har iallefall kjøpt den både på Meny og på Rema 1000. Husker ikke sikkert hvor ellers. Der er fem fileter i posen, og i og med at jeg har så mye grønnsaker ved siden av, holder det med en til hver av oss. Ja, du må bare prøve den. Så enkelt og fort gjort å dra opp av frysa - og dandere gourmetmiddager når som helst.

  :)

  SvarSlett
 3. Hei du! COOL BLOGG! Kan vi linke deg?

  Utrolig kult med tato, jeg kunne faktisk aldri tenkt meg selv, tror jeg er litt skapkonservativ, men kjæresten har to veldig stilige. Din er jo et kunstverk!

  Liker bildene dine, liker stilen din, kommer til å komme tilbake hit omtrent hver dag tenker jeg:)

  SvarSlett
 4. Du er galen. Har du tattovert den lille i nakken??? Rekner med og forventer at den er egendesignet siden den også befinner seg på bloggen din! he he.
  Ha en fin dag og nyt helga:O)Her blir det øl og Luxus leverpostei....ha ha ha skikkelig fest med andre ord;O)

  SvarSlett
 5. Lars; kommer ikke inn på bloggen din!

  SvarSlett
 6. Hahahahaha :) Så fisken virket ikke heeeelt som den skulle ;)) Nåvel... Men så lenge den iallefall var en nytelse i seg selv, så.... Hihiii ;)

  Skal ut og male siste strøk (forhåpentligvis) på en gammel kurvstol her - og så tenkte jeg å rope litt på varmen ;)

  Ha en herlig dag, Cecilie :) Og god bedring til mannen :)

  SvarSlett
 7. Hei Cecilie

  WOOOOOOOOOW!! Ska sei damå har fått seg tatto :) GRATTIS .
  Du er bare en ting KUL!!!!!
  Selv om jeg ikke kunne hatt en , så er jeg bare overbesist om at dette er noe som passer deg ypperlig !!

  Tøft bilde du har begynt på .


  klem

  SvarSlett
 8. Hi Cecilie!

  How lucky, that you have a blog so that we can see you and bits of your life too.

  What an interesting tattoo. Our children just told us that we should get a tattoo together (me and Jani) and they suggested and Asutralina flag... maybe NOT taht however! =)

  Graet art work!!! Will be interesting to start visting here from now on!

  Love, Nina

  SvarSlett
 9. Da er jeg en gammel dame som ikke liker tattoo........så mer sier jeg ikke om den saken!
  men Che, han liker jeg. men for meg må han være i rødt!!!!
  Takk for hårtipsene. Ikke før jeg har sagt at håret er dødt, så bruser det over. men det er nok pga det fuktige været. regn og krøller går dårlig sammen, særlig hvis man børster det igjennom når det er tørket...hjelpes...!!!

  SvarSlett
 10. Bildene dine er bare helt fantastiske!
  Lykke til med utstilling!

  Det ligger en award til deg i bloggen min. :-)

  SvarSlett
 11. Ah, Che OG tatto! Kan det bli bedre?

  SvarSlett
 12. Looove it :) Legge ut noen flere bilder av den da snuppa!

  SvarSlett

Tusen ♥lig takk for at du legger igjen en hilsen. Det er så koselig med hyggelige tilbakemeldinger! KLEM