24 oktober 2008

Kreativ høst

Jeg blir ihvertfall kreativ av høstkvelder inne i varmen når det er kaldt og mørkt ute.. Her er enda et nytt bilde begynt på. Nå er alle lerret brukt, så nye må kjøpes før inspirasjonen blir borte :o) Her er julekortet tror jeg? Min kjære syns det skulle vært litt farger på, men det går jo alltids ann å lime det på en rød bakgrunn? Syns det er fint med hvitt, sort og sølv jeg da.

5 kommentarer:

 1. Så tøfft bilde, Cecilie. Du er virkelig inne i en stim for tiden, så fort deg å kjøpe nye lerret!
  kjempefint julekort av Maisi også. Jeg laget, kalligraferte og styret verre med julekort tidligere......nå har jeg nesten ikke tid. det er synd, for da får jeg ikke brukt den kreativiteten jeg har.....men jeg strikker med den, og det er da like greit.
  Ønsker deg en fin helg!!

  SvarSlett
 2. Hei!Takk for kjmpefin kommentar på bloggen min :)
  Julekort er jeg også begynt å lage, blir nok flere varianter i år, kanskje jeg skal legge ut det ferdige resultatet på bloggen...
  Ditt julekort var nydelig, klart du kan ha det i sort/hvit med litt sølv, fantastisk jente du har :)
  ha en fin helg du og, klem

  SvarSlett
 3. Titei det er bare meg!!
  Å om det hadde bare vært meg som hadde fått kreativiteten nå når høst/vinter setter inn. Men i år ser det liksom ikke ut som den kommer. Kanskje det er fordi vi er midt i oppussing og oppbygging av leilighet og alt er bare ROT?! Uansett jeg skylder det på det. Gamlå er en mester å ha noe å skylde på leeeeeeer.
  Ja, du må skaffe deg mer lerret slik at du får malt mer av de fine bildene dine. Jule kortet du valgte er fint, men jeg likte veldig godt det bilde av din datter nedenfor. Skikkelig festlig var det. Spesielt det bilde nederst til høyre hvor en kun ser henne bakfra, for så å se henne i speilet MIN favoritt av bildene.

  Ha en flott helg og klem fra Gamlå

  SvarSlett
 4. Heisan hopsan
  Veldig, veldig fint. Det er delikat med sort, hvitt og sølv. Det detter nok knallrøde bilder i posten ved juletider. Unger med nisseluer og skjegg :o)
  Den der drinken du beskriver over her kan du ha for meg, hehe, virket ikke særlig fristende - EGG

  Men, HVA skal du bli Cecilie?? Kunsthøgskolen er jo det som peker seg naturlig ut, da kan du doble prisen for bildene dine (mitt kommer til å bli MEGET verdifullt, vet du ;o))
  Jeg er vernepleier og det er en allsidig høskoleutdanning. Helse og sosial faglig. Kan sette sprøyter og gi medisiner og sånt, i tillegg til at jeg har sosialfaglig del som er brukervenning på mange området. Psykiatri, barnevern, utviklingshemminger, rus
  Spennende å høre om du får familien med!!! Aner ikke hva du skal friste med - info om dyrere priser og forurensing må du prøve å holde tilbake :o)
  Hvis du fortsatt leser, så må du ha en fin kveld, hehe

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde av en nydelig jente Hege

  SvarSlett

Tusen ♥lig takk for at du legger igjen en hilsen. Det er så koselig med hyggelige tilbakemeldinger! KLEM