17 oktober 2008

Nytt på badet

Naboen spurte om jeg hadde fått tapetdilla idag da jeg kom hjem med enda en rull. Skulle egentlig kun male listene hvite, men da ble fargen på veggen veldig gul. Så da fikk tre vegger hvitmaling og en tapet. Er ikke helt ferdig, men klarte ikke vente med å knipse. Tapeten er kul synes jeg! Har lenge hatt lyst å bytte ut benkplaten og dørene på innredningen. Det hadde gjort seg nå!

5 kommentarer:

 1. Kjempekul tapet! Og i det hele tatt så det ut til å være et kult bad:) Du er flink til å lage kunstverk, enten på lerret eller i interiøret:)

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 2. Cecilies bilder henger i trærne på badet hennes. Sååå fint!!!

  Og når det er sagt - tusen takke for sist, og kos å være her igjen!!! Finne ut at jeg til og med har gått glipp av konkurranse med knallpremie!!! ;)

  Helledussen, så skjønne barneføtter i pelsen nedenunder!!! Helt utrolig at deee nusselige tottelottene er de samme som pakkes inn i barsk utrusting for ishelceybanen! Sååå tøff hun er - og så moro med bilde i avisa! Mye som har skjedd her siden sist, skjønner jeg. Og gratulerer så mye med nettbutikk, Cecilie! Jeg skjønner at billedpremien ble vunnet med smiger - men det er ikke det jeg prøver på når jeg sier at det virkelig er beundringsverdig hva du gjør - flinke, flinke jenta :)

  Ha en super helg!! Og godeste gjensynsklemmen fra meg :)

  SvarSlett
 3. Så stilig et bad;)Enig i at den var kul!;)

  SvarSlett
 4. Du har nok et av de kuleste og originale bad med den tapeten og bildene dine - i like! :)

  SvarSlett
 5. WOW, snyggt!! Tapeter är toppen läckert & jag är glad att det kommer mer & mer även här i Norge.

  Klemmer & önskan om en fin söndag

  SvarSlett

Tusen ♥lig takk for at du legger igjen en hilsen. Det er så koselig med hyggelige tilbakemeldinger! KLEM