03 april 2009

Varmepumper

De er heldigvis ikke så stygge lenger..
Mannen har begynt å selge disse. Han var på kurs nå (da vi malte skapet her hjemme vet dere), og vi skal nok ha en snart selv også. Husker jeg kikket på noen for en stund siden, men fikk nesten hetta over hvor store og klumpete de var. Disse er mye mye finere ja! Vi må jo ha noe å si vi damene også når en slik greie får en av hedersplassene i huset ;o) Denne takmodellen er favoritten min!

Varmepumpe fra FUJITSU GENERAL LIMITED Fujitsu-General sine modeller byr på et rent design og har et brukegrensesnitt som er forståelig for de fleste. De er også blant markedets mest stillegående med et desibel på kun 22db på innedelen. Fujitsu-General har gjort det bra på flere tester, og ble av Sveriges Provningsinstitutt kåret til en av de beste varmpepumpene i en nylig utført test. Med mange tekniske finesser som bla plasma filter (renser luten opptil 98%), tør vi påstå at ved anskaffelse av en Fujitsu-General varmepumpe så får du totalt sett markedet beste modell.

Hva er en varmepumpe En varmepumpe utnytter forskjeller i temperaturen ute og inne til å varme opp hus. Det er hovedsaklig snakk om to typer av varmepumper. Den ene utnytter temperaturen i fjell, jord eller sjø og varmer opp vann som sirkulerer i rør rundt i huset. Dette kalles en vannvarmepumpe. Den andre typen utnytter forskjellen på ute- og innetemperatur til å varme opp luft somblåses inn i huset med hjelp av en vifte. Denne typen kalles luftvarmepumpe. Om sommeren når det er varmt kan du reversere varmepumpen. Da fungerer den som air- condition. Denne typen varmepumpe består av to enheter, en som monteres ute, og en som monteres inne.

1 kommentar:

  1. så heldig du er. likte veska godt

    SvarSlett

Tusen ♥lig takk for at du legger igjen en hilsen. Det er så koselig med hyggelige tilbakemeldinger! KLEM