06 oktober 2009

Tapetcollage på soverommet?

Var innom Englegaard sin side i dag og fant dette bildet. Likte det utrolig godt. Blir vel litt dyrt å kjøpe en rull av hver når man bare trenger en lengde.. Fint var det, og jeg tror jeg skal begynne å samle inn rester fra venner og familie fra nå av. (Godt jeg har mange gode venner som liker å pusse opp) ;o)

2 kommentarer:

  1. Jeg har ingen tapetrster liggende, men det er jo en god og gammel idé det i vår familie. Du husker det kanskje ikke, men jeg husker at pappa tapetserte et rom med tapetprøver da vi var små. Det var sånne kavdratiske prøver i store bøker vet du. Så det går sikkert an å alliere seg med en tapetbutikk og få gamle kasserte tapetprøvebøker. Har man mange nok, så klarer man sikkert å tapetsere en hel vegg med prøver som passer sånn noenlunde sammen.

    SvarSlett
  2. Nei, det husker jeg ikke. Men så kult da! Han var jo kreativ han, så det overrasker meg jo ikke at han kunne finne på noe sånn.

    Har sjesket mange ganger på de bøkene ja.. Naboen in fikk en haug med stoffprøver av en butikk som hun sydde lappeteppe av. Det var sikkert 2meter på hver prøve. Heldig!

    SvarSlett

Tusen ♥lig takk for at du legger igjen en hilsen. Det er så koselig med hyggelige tilbakemeldinger! KLEM