19 november 2009

Lister

Disse bildene må bare nytes! Har dere sett noe så fint? Tok disse bildene i kveld nede hos storesøster. Det er rett før huset er ferdig, nå er det siste innspurt så de kan komme inn før jul. Og ja, det blir helt fantastisk. Har en plan om en photoshoot så fort tapeter, det aller siste toppstrøket med maling + møbler og interiør er på plass. Dette er virkelig et gjennomtenkt prosjekt og svoger Arvid er en fantastisk dyktig snekker. Alle bildene av listene er tatt på det store kjøkkenet. Jeg drømte faktisk om dem etter jeg hadde sett de for første gang. haha, sånn er det når man forelsker seg helt! Nedenfor ser dere døren mellom kjøkkenet og stuen. Det er en over 100 år gammel dobbel svingdør fra en skole og Vibeke har gjort en fantastisk innsats med skraping og pussing. All maling er fjernet, og den ble "nesten" for fin tilslutt. Den kan svinges begge veier og nå er det kun nye glass som mangler.. Å stå inne i stua og kikke inn mot kjøkkenet gjennom denne flotte døren kommer til å bli litt av et syn. Flotte flotte huset! ...med de flotte flotte menneskene! Legger ved to bilder fra Sondres soverom også. Noe gammel panel er tatt vare på, og her blir de sparklet og fuget. Lyset fra arbeidslampen var så fasinerende at det ble tatt flere kule bilder herfra. Sondre får fototapet på en hel vegg + sjakkgulv i sort/hvitt. Et kongerom for en fjortis!

6 kommentarer:

 1. ja de listene var bare heeelt nydelige !!!!

  klem,Kari

  SvarSlett
 2. Ja dette var vakkert! Min mann er snekker, så jeg vet hva som er pent etterhvert: ) Men for en jobb, og det koster...

  SvarSlett
 3. Helt utrolig vakkert,noe av det peneste list verket jeg har sett.Blir spennende å se huset ferdig.
  God helg

  SvarSlett
 4. Himmel og hav ka flott.. ;) Og den døra e bare heilt nydelig.. Trur d blir vanvittig bra..

  Lise

  SvarSlett
 5. Wow, helt nydelig!!! Ser ut som om søsteren din bor i et nydelig hus :)

  Jeg har forresten spa-giveaway i bloggen min hvis du er interessert! :)

  SvarSlett
 6. Enjoyed visiting your blog after a little whle. Lovely atmospheres, feelings...beautiful pictures, cool decorating... lovely girl... lovely family! =)

  HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!!!

  Love, Nina (from the kangaroo land)

  SvarSlett

Tusen ♥lig takk for at du legger igjen en hilsen. Det er så koselig med hyggelige tilbakemeldinger! KLEM