04 mars 2011

*Grissini

1 porsjon gir ca 30 stykker Slik gjør du det: Smuldre gjæren i bakebollen. Smelt smøret, ha i melken og la det bli fingervarmt. Slå det over gjæren og rør til den løser seg opp. Tilsett salt og så mye mel at deigen er passe fast og smidig. Arbeid deigen godt. Sett den til heving under plast på lunt sted ca. 30 minutter. Ha deigen på bakebordet og del den i 30 små biter. Trill dem ut til ca. 30 cm lange lengder. Legg dem på bakepapir eller smurt stekeplate. La dem heve under plast på lunt sted ca. 20 minutter. Dusj grissiniene med romstemperert vann fra dynkeflaske og dryss evt. på litt valmuefrø og stek dem til de er gylne og sprø. Avkjøles utildekket på rist og oppbevares tørt. * stekes 25 - 30 min. på 175°C

3 kommentarer:

  1. De ser så lekre ut!! Fill veldig lyst å prøve.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hygelig kommentar hos meg, slikt gleder :D
    Grissini så veldig godt ut, nå fikk jeg og lyst til å prøve ut. Du lager forresten FLOTT kunst, du imponerer og inspirerer! Gleder meg til å komme tilbake på besøk hos deg.
    MVH Med et lekent sinn

    SvarSlett
  3. Hei igjen Cecilie,

    har jeg fått adressen din. Vil jo veldig gjerne sende deg noen søte bokser :)

    Hilsen
    Monica, 2 i Spann & Trendbloggen

    SvarSlett

Tusen ♥lig takk for at du legger igjen en hilsen. Det er så koselig med hyggelige tilbakemeldinger! KLEM